Syksyn uutuutena tuomme markkinoille TOP-Sikliauran. Sikliaura soveltuu lumen auraukseen erilaisilla ylläpidetyillä jääkentillä. Sikliauraa voidaan käyttää niin suurilla avokentillä kuin myös kaukaloissa siihen erikseen suunnitellun joustavan ja kaukalon laitoja suojaavan päätylevyn mekanismin avulla. Kysy lisätietoja myynnistämme.
 

TOP-Lehtipuhallin on suunniteltu nopeaan ja tehokkaaseen työskentelyyn kiinnitettynä suoraan työkoneeseen. Puhallin soveltuu erinomaisesti erilaisten kulkuväylien sekä piha-alueiden lehti- ja roskakasojen poistoon.

TOP-Lehtipuhallin on saatavana kaikilla sovitteilla ja hydrauliikka rakennetaan aina peruskoneen mukaan.

Kysy lisätietoja myynnistämme.

Nyt uutena palveluna tarjoamme myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja.

Tarjoamme Investointirahoitusta (osamaksu) sekä Vuokraleasing vaihtoehtoja 12 – 60kk:n luotto- ja vuokra-ajoilla.

Kysy lisätietoja myynnistämme.

Sieppariauravalikoimamme on laajentunut entisestään.

TOP-Sieppariauraa on saatavana nyt myös tilavuudeltaan suurempana MAX-versioina alkaen 1500-2500 mallista. Aura on 120-160mm korkeampi ja samalla syvempi versio. Tarkat tiedot löydät täältä.

Sieppariaura soveltuu monipuoliseen työhön, missä lumen siirtoon ja auraukseen tarvitaan erilaisia auran asentoja etu tai takaperin ajettuna. Sieppariauraa voidaan käyttää niin suurissa terminaaleissa kuin parkkipaikoilla tai ahtailla pihoilla erikseen säädettävien hydraulisesti leviävien siipien ansiosta, missä lumi pitää siirtää ja kerätä nopeasti pois

Kysy lisätietoja myynnistämme.

Olemme kehittäneet TOP-auraan hydraulisesti nousevan päätylevyn. Kysy lisätietoja myynnistämme.